Prao

Vi fick reda på att vi skulle ut på prao vecka 39 ( ganska snart) så efterskolan gav jag mig direkt till malmö för att söka prao. Espresso House var det jag ''riktade in mig på'' eller hur man ska säga. Och jag menar, Malmö har ju typ 7 stycken som jag vet. Jag frågade på Barista också, men de tog bara från gymnastiet.

Men två av Espressarna (xD) sa att dom skulle lämna lappen med mitt namn och telefon nr till chefen imorgon, så vi får väll se hur det blir då.

Kan ni gissa vad som är i burken? :3

Och så måste jag bara påpeka en sak, det här med valet den 19:onde.

Jag tycker att det är skitbra att Sverige är en demokrati och så, men all denna uppståndelsen är faktiskt lite jobbig efter ett tag. Hela torget var helt smokfullt av massa ministugor fulla med massa moderater och sverigedemokrater och miljöpartister och allt man kan tänka sig, godis hade de också, men jag tog faktist inte. Jag orkade inte bli terroriserad av en sosse i en och en halv timme just precis då.
En anna sak är att det finns så många av partierna som är så gamalmodiga! Se bara på deras reklamblad, varför kan de inte hitta på något mer nyskapande?

Man kanske ska starta ett eget parti som ska heta... Nej jag bara skoja, så insatt i politiken är jag inte. Men det är lite intressant faktist.

Vill du dansa?

Varför rubriken blev som den blev vet jag inte.. Men här kommer i alla fall lite bilder från.. ja, när det nu var.Lite senare får ni ett litet inlägg om dagen


Sadface

Funderar faktist på att dyka upp här i bloggen igen. Den stora frågan är bara om jag ska fortsätta på denna bloggen eller starta en ny? Vad tycker ni?


Bider från idag, skitnöjd faktist! :D

Hejdå

Nej, jag har redan börjat märka att nian kommer bli väldigt krävande och jag satsar (såklart) mot stjärnorna så det blir en hel del pluggande, och jag kommer därför inte ha lika mykcet tid för bloggen.

Havsbarn går jättebra faktist ( enligt mig ) men jag känner att det tar för mycket energi och tid från mig, det är lixom tid att stänga ner datan ett tag och kolla ner i matteboken istället, så hejdå bloggen.

I alla fall ett tag (:

PUSS OCH KRAM


Härmis

Jag har typ, snott min kompis Emilia's gamla design, för jag blev lite kär i den, men det är bara tillfälligt! Jag måste ut och fota snart! D:

Men visst blev det snyggt? ;D


I Need A Helping handsometimes...


Bloggtorka

Asså jag har seriös bloggtorka! Vad ska jag skriva? D:Kanske ska jag börja skriva på en ny novell? :D

Rekomendera

Asså kära bloggisar, jag måste verkligen rekomendera bloglovin för alla er som följer mer än en blogg.

Alla bloggar ju inte varje dag, och det är ju SKITTRÅKIGT att gå in och se samma inlägg i en vecka innan man får något nytt. Därför är bloglovin skitbra. Man bara blir medlem, registrerar sina bloggar man följer och går in där när man har lust att läsa bloggar (:

Länken till bloglovin finns HÄR

Vill ni följa min blogg med bloglovninn så antingen söker ni upp den där eller så klickar ni på bilden som är vid länkarna. Den med kvinnan med ett kryss för tutten :D


Första dagen i Skolan

Usch vad det regnar. Vilken tur att det bara duggade när jag cyklade hem från tåget! Men i alla fall så var det första dagen i skolan idag, både sorligt och roligt på samma gång.

Det var ju såklart roligt att träffa klassen och så igen, inte alla, men de flesta elever och de flesta lärarna också. Men man hade ju inte sagt nä till en månad till med sommarlov. Och andra sidan så är det ju inte så mycket sommar kvar, det bara regnar och blåser ( man blir ju helt deppad ) hela tiden, men men. Ikväll blir det Harry potter och sängen. Jag hade egentligen tänkt rida, men jag känner mig inte så motiverad i detta vädret xD

Imorgon blir det fullt ös och vi går direkt på och börjar med schemat, skulle nästan sett fram emot det om det inte varit gympa som första lektion.. Dx

Helgen

Äntligen har jag fått tag i min mobilsladd! Så här kommer bilderna från helgen (:


MalmöfestivalenUrgod pizza med Emila


Kräftskiva hos Emilia

''Skolan-börjar'' cermoni med Emilia och NathaSkithärlig avslutning på sommarlovet! Och så blev det bio idag med systra mi och familjen. Berättar mer om det snart!


Kapitel 3 Plasthjärta

Sista delen, hope you Enjoy!

*

Åtta veckor senare

 

Sandra satt åter igen på de obekväma plaststolarna i salen omringad av halvgamla damer. Men denna gången hade hon en underskrift med sig, sin plånbok, ett starkt mod och mycket beslutsamhet. Men mest av allt, nervositet och rädsla. Men hon skulle göra det. Det hade hon bestämt.

En liten stund senare kom det ut en lång man med blont kort hår och samma perfekta ansikte som alla andra som jobbade där.

 

-    Sandra Colleen?

Sandra gick med darriga ben fram till doktorn som sträckte ut armen in mot en korridor och de gick tysta fram ända tills Dr. Yard (som han tydligen hette) bröt lugnet.

-    Jasså, 5 operationer på en vecka. Det var inte lite. Hur har du haft råd med det om man får fråga?

Det var väll hemskt vad folk på denna kliniken var nyfikna av sig.

-    Nej man får inte fråga. Klippte Sandra av det tvärt, hon ville inte svara på några frågor av honom. Hon ville inte prata med honom alls.

 

De kom till slut in på ett kontor och de satte sig mitt i mot varandra. Han ville bara ha en snabb förklaring hur hon ville ha det och när han var klart sade han hur de skulle göra och i vilken ordning och hur länge det skulle ta för att läka mm. När han var klar med det tryckte han på några knappar på en apparat i stil med en telefon och poff, en sekund senare dök det upp en sjuksköterska och Sandra fick lägga sig ner på en bår för att bli ritad på. Det var som på dagis, förutom att personerna som stod och rita på henne nu skulle alldeles snart börja skära i henne. För hon var på väg, hon skulle bli vacker.

När de två personerna hade kladdat klart på hennes kropp fick hon ställa sig upp och godtjäna allting och skriva under på några papper och ta på sig en ljusblå urtvättad sjukhusdräkt. Sedan rullades båren iväg.

Hon var hemskt nervös nu och hon trodde att de inte skulle gå så bra för hennes hjärtslag fick hela kroppen att vibrera.  Men Dr. Yard sa att det gick över så fort hon blev nersövd. När hon fått andas ett tag i den där masken blev hon stentrött direkt och somnade.

När hon sov drömde hon en dröm om Sandra själv som stod och titta sig i spegeln. Huvudet var inlindat och midjan också. Sakta sakta av sig bandaget och till sist när man kunde se hennes huvud såg hon sig själv i ögonen. Hon var vacker, omåttligt vacker. Men var hon lycklig? Nej.

 

När hon vaknade hade hon midjan och näsan inlindade. Hon vände ansiktet åt andra sidan och reste sig upp. Såg sig själv i spegeln och tog långsamt av bandaget. Hon var inte vacker som i drömmen, men hon kunde se att hon skulle bli det när såren läkts.

Men som ett slag i huvudet så kom hon igår och förstod resten av drömmen. Var hon lycklig? Nej. Inte nu heller. Och det kändes inte som hon skulle bli det. Men Agneta skulle bli nöjd.

När båren rullades in i nästa operationssal men precis när de skulle sticka kniven i henne reste hon sig tvärt upp.

 

-    Nej. Jag vill inte, sa Sandra. Jag vill inte, släpp mig.

 

Hon visste att hon inte skulle bli lyckligare om hon sprutade in massa gift i ansiktet. I Agnetas ögon spelade det ingen roll. Och det var ju hennes ansikte, det var hennes liv och det var inte någon annan som skulle bestämma det. Hon insåg att det var det hon hade låtit Agneta, den jävla losern, göra i hela hennes liv, hon hade låtit sig själv bli nertryckt och förolämpad i snart 14 år.

Dr. Yard pratade men Sandra var som hypnotiserad och bara gick iväg till rummet hon hade sin väska i. Av med den sunkiga sjukhusdräkten och på med sina egna kläder.

Det hade snart gått tre dagar sedan hon opererade näsan, så hon tog av sig bandaget och gick.

Ut genom dubbeldörrarna. Ut på gatan.

Hon drog fram telefonen ur fickan och ringde till nummerupplysningen.

- 118 100 vad kan jag hjälpa till med?

- Ja, hej jag skulle vilja ha numret till min pappa, Rolf Karlsson.

 

’’Spegel spegel på väggen där, jag vet nog vad skönhet är’’

Made by Nanna Geidenmark


Svala

När jag blir 18 ska jag tatuera mig. Och jag vet var och hur, spå jag bara väntar. Jag har velat detta ganska länge nu ( typ 1-2 år)  men eftersom jag inte får så körde jag på en låtsastatuu haha xD Love it!En svala, såklart ;D

Kapitel 2 Plasthjärta

Here comes andra delen (:


Kapitel 2

-    Ingen liten vän du har med dig idag? frågade Agneta spydigt

-    Nej… mumlade Sandra med blicken i golvet och raska steg upp mot sitt rum

-     Jag förstår att du inte har några vänner din fula unge, skrek Agneta hest efter Sandra som redan hade kommit in på sitt rum. Men dörren tycktes vara av papper, för hon hörde ropet lika tydligt ändå.

*

Den natten slog det henne. Hon skulle bevisa för sin mamma att hon också kunde vara vacker. Hon skulle bli bedårande. Helt jävla underbar.

Plastikoperation.

 

Den stora frågan var hur hon skulle få ihop pengar. Men just nu kunde hon inte tänka på något mer än vad hon skulle ändra på och hur härligt det var att ha en liten gnutta hopp i kroppen.

Men hon visste ändå att hon hade ganska mycket pengar som saknades även om hon hade en hel del pengar från förra sommarens jobb. Men hon visste ju inte hur mycket det skulle kosta. Hon visste bara att det inte skulle bli billigt.

Hon hade bestämt sig. Hon skulle göra det, men hon var tvungen att veta hur mycket ingreppen som hon skulle genomföra skulle kosta.

*

Dagen därpå gick hon till Sofiahemmet för att få reda på allt hon undrade. Hon kände sig så obekväm, det kändes fel.

Efter ett ögonblick som känts som en evighet pep nummertavlan och visade samma nummer som hon hade på sin lapp. Sakta gick hon fram till disken med blicken i golvet.

-    Hej vad kan jag hjälpa dig med?

-    Ehm… Hej jag har några frågor angående plastikoperationer och sånt.. ja..

-    Vad är det du undrar? sa tjejen i kassan, hon såg helt underbar ut. Höga kindben, fylliga läppar och strålande ögon, fast ögonen kunde man ju inte operera.

-    Jo… Jag undrar hur mycket det skulle kosta att göra en midjemarkerare, en näsoperation och botox i kinder, haka och läppar?

Tjejen i kassan stirrade på Sandra med stora ögon och gapande mun.

-    Vänta lite ska jag kolla upp det

Efter en stunds väntan tittade hon Sandra i ögonen och sa

-    Jag ska egentligen inte tränga mig på, jag får egentligen inte men varför i hela världen ska du göra plastikoperationer? Du är ju så ung och du har verkligen ingenting som behövs ändras på!

-    Plötsligt fick Sandra så mycket raseri i kroppen. Det var väll hennes val om hon ville skära i sin kropp. Och det var ju allt annat än fin, det hade Agneta varit vittne för.

-    Lägg inte näsan i blöt. Säg bara hur mycket det kostar

-    Ca 50.000

 

 

*

Efter det sa Sandra hejdå och gick där ifrån. Nu visste hon hur mycket pengar hon var tvungen att känna ihop. Hon hade ungefär 27 tusen på sitt sparkonto som hon egentligen hade tänkt använda till sitt körkort, men detta var betydligt viktigare. Men även om hon hade 27 tusen, och det var väldigt mycket pengar så saknades det ändå 23 tusen för att komma upp till det beloppet som hon ville och skulle nå. Hon kunde ju alltid be Agneta, men hon Sandra ville att det skulle bli en överraskning. Hon ville fixa det själv. Eftersom hon inte hade något jobb skulle hon ju inte kunna ta ett lån. Men såna där sms-lån? Nej, hon var inte över 18 än så det skulle inte heller gå.

Dörren smällde igen och Sandra hoppade säkert 2 meter upp i luften. Hon var ju så inne i sina egna tankar att hon blev vettskrämd när dörren for igen.

Hon kollade ut genom fönstret och såg Agneta marschera iväg. Hon hade en chans att snoka lite i datorn och i Agnetas plånbok. Snabbt och lätt sprang hon ner för trappan och in på det lilla rummet som kallades kontoret men liknade mer en garderob.

Datorn var på men det var bara en onlineshop för tanter som var uppe på internet, där fanns inget att hämta. Hon sprang därför vidare till hallen där Agneta vanligtvis brukade ha sån låda med pengar i. På lådan satt det hänglås men det bekymrade inte Sandra, hon hade vetat var nyckeln var sedan länge. Hon rotade lite i glasskåpet och längst in under ett valigt plastgas låg en liten nyckel som passade perfekt in i hålet på hänglåset. Sakta öppnade hon lådan.

Där inne fanns inte så mycket pengar som hon trodde. 6 tusen lappar och 4 stycken 500 lappar. Sandra var girig och självisk och tog alltihopa och tog nyckeln med sig så att Agneta inte skulle märka att hon hade tagit pengarna förrän hon hittade nyckeln.

Hon knäppte igen låset och sprang upp. Hon gjorde allt i turbofart om i fall att Agneta hade glömt något hemma eller bara skulle på ett snabbt ärende. Det var rätt konstigt att hon gick ut över huvud taget eftersom det var något hon aldrig riktigt gjorde. Och det hade inte varit kul att bli upptäckt.

*

Mitt i natten satt hon uppe och gjorde en plan för att skaffa ihop de sista 15 tusen kronorna, hon skulle vara stygg. Hon skulle snatta och sedan sälja det vidare. Det skulle inte ta lång tid för hon visste hur man gjorde eftersom hon gjort det innan. Då var det hennes sätt att stilla smärtan. Om Agneta var elak mot henne, varför fick då inte Sandra vara elak mot alla andra?

Nej men en kavaj, ett par väldigt dyra öronhängen och en kavaj till skulle nog skrapa ihop de sista pengarna som behöves, om det var rätt sort.


Mina nya ögonstenar

Finns det ett ord för folk som blir kära i skor?Jag får ursäkta så mycket för den dåliga kvaliteten, men mobilsladden ligger fortfarande hemma hos mamma så bilderna får bli med webbcamen xD


Kapitel 1 Plasthjärta

Denna novellen är ganska kort och kommer nog att vara uppdelad i 3 delar. Jag tror det blir lagom. Den heter Plast hjärta, ge mig gärna kritik!

Just det, Dikten i början är lixom ''motivet'' till hela berättelsen, men jag har inte skrivit den själv.

Kapitel 1


 

Spegel spegel på väggen där.

 

Sig mig du vad skönhet är.

 

Ska man se ut som en pinne

 

Och känna sig inne?

 

Ska man tro att man e cool

 

Bara för att man köpt en ny kjol?

 

Läppstift, mascara och kajal

 

Vi har för stora skönhetsideal.

 

Varför få skuldkänslor stora,

 

och bli kallad Hora

 

för att man ser ut så man gör

 

Och beter sig som man bör?

 

Tjejer sminkar sig i hopp

 

För att en kille ska dyka opp.

 

Killar borde titta vad som finns inuti

 

Och få reda på allt det sköna där inne i.

 

Nej, skönhet är vad som finns inuti.

 

Resten kan man skita i.

 

Spegel spegel på väggen där,

 

Jag vet nog vad skönhet är!

 

*

 

 

-    Hur fan ser du ut?

 

Sandra gick bara förbi sin bittra mamma utan att låtsas om klagomålen och kränkningarna som sipprade genom hennes mun i princip varje gång hon såg sin dotter.

*

Deras förhållande hade aldrig varit sådär bra, eller jo, när hon var liten och Agneta inte hade slängt ut Sandras pappa än. Sedan den dagen blev Agneta bara mer och mer vidrig, elak och ambitionslös.

 

När Sandras pappa fortfarande bodde kvar jobbade Agneta på bank och hon älskade det. Varför hon slutade visste Sandra inte. Kanske var det för att hon ville vara hemma med Sandra, eller snarare var tvungen.

Nu visste hon att Agneta hatade henne så mycket det gick och hon dolde det inte speciellt bra, hon försökte inte ens. Sandra kom inte ihåg när Agneta sagt något snällt till henne sist och väntade sig inte heller något från henne heller. Det var hopplöst nu, och inte hade hon någon att prata med heller. Jävla Skit.

*

Detta hade alltså pågått rätt länge. Det här med hur Agneta behandlade Sandra. 

En av de värsta sakerna med det här var att ingen visste det och Sandra visste inte vad hon skulle göra för att stoppa det. Hon kunde ju inte precis göra sig själv vackrare.

Under alla år som hade gått hade Sandra försökt komma på en lösning.

Rymma hemifrån? Nej, var skulle hon ta vägen då

Söka upp sin riktiga pappa? Nej, hur skulle hon veta var han befann sig?

Självmord..? Sandra tyckte väll att det var den bästa lösningen hitintills. Men hennes feghet stoppade henne gång på gång.Så, vad tycker ni? :D


Sen frukost

Jag sticker iväg till malmö ( ovanligtt ovanligt) för att träffa Cissi och för min del blir det en sen frukost haha. När jag kommer hem kanske man har med sig ett par skor eller två. Det är ju barnbidragsdag idag ;DKram!

Kvällen tillbringas...

Såhär! :DMåste bara passa på att säga att jag skiter fullständigt i vad du tycker dannie.  Jag gillar mitt utseende. Och det gör tydligen inte du.

Och sen tack till alla ni som tycker att dannie har fel. Det betyder mycket

Dagens Outfit

Svar

Fråga: Anonym om Piknick på Waynes:
gott med melon:) <3
med sugrör gick det ens?
Svar: Asså vi lixom andvände sugrören som kinapinnar, dock när vi hade käkat upp alltihopa så upptäckte vi att det fans bestick där nere xDPiknick på Waynes

Har varit i malmö stad ( ovanligt) men lilla Emilia idag. En väldigt lyckad dag faktist ( förutom ösregnet på slutet xD).

Vi hade picknik på ett café och käkade vattenmelon......med Mcdonaldspinnar och sugrör xD

Men tro det eller ej, det gick! Vi åt också körsbär och bullar och lite annat skräp också :3

Härlig dag!

Kollegieblock

Jag har världigt väldigt svprt att skriva i kollegieblock som jag inte gillar utseendet på, så idag så har jag införskaffat två som är URSNYGGA!

Check it Out ;D


Älskar dem! Helt perfekta, förutom priset som var ganska högt. 39 kr stycket på Lagerhouse

Men de är faktist värda det!

Tanke

Jag fick svar på ''Make a Wish'' inlägget ganka nyligen, hon sa att jag skulle skriva för något jag brann för... Och så fick jag tänka en stund på vad jag faktist brinner för. Och som vissa vet så skriver jag en hel del noveller och så. Så jag ska faktist lägga upp ett kapitel av nån novell då och då. Vad tycker ni om det?

Novellen som kommer först kommer handla om 17:åriga Sandra som har skitdåligt själförtroende och en mamma som inte gör det hela bättre. Det hela leder till det ena dumma beslutet efter det andra.

Resten får ni läsa själva!

(Syrran på bilden, resten av bilderna kommer imorgon tror jag)

Make A Wish

Ni får jättegärna komma med förslag och förbättringar på bloggen. Hur designen skulle varit snyggare, vad man kan skriva om, nya kategorier mm.

JAG VILL HA KRITIK!

Men en sak jag håller på att funderar på är att starta en ''Konsten att'' som kommer innehålla alltifrån att göra snygga slitna jeans, till att fixa sin ekonomi eller att planka på bussen.

(frågan är bara om det är olagligt att lägga ut ''plakna-på-bussen-tricks''?)


Prickigt värre

Stort ska det va! :D


Skitmusik

Sitter förtillfälltet och lyssnar på asgammal skitmusik som faktist är helt okej, men det är inte sånt som jag brukar lyssna på. Just nu är det brittan i mina hörluarar och nästa blir Madonna...

Skitmusik som är bra, låter det logiskt?

Gårdagens outfit


Müms
Fint väder+ Fika= Very very good :3

Skratt

Skratt är nog det viktigaste som finns. Att vara glad och lixom släppa ut det. Visst är det underbart? Idag har varit den bästa dagen på länge, att lixom inte behöva ''göra'' någonting utan bara vara och ha kul (:

Här kommer lite bilder från dagen

Världshistoriens sötaste nyckelring

Lite konstigt ljus, men jag ÄLSKAR kopparna! Dock lite dyra. 149 :- Designtorget

En... Måttbands-snigel?
Fler bilder kommer (:

Simrishamn

Snart åker jag iväg till simrishamn (om inte tågen lägger av, skulle inte förvåna mig) och så blir jag där typ hela dagen, ska fota massor såklart! (:

Och sen måste jag bara säga grattis till min mamma och låtsaspappa för de har bröllopsdag då. Grattis grattis grattis!Nannas ÖnskelistaMan kan säga såhär. Jag har två listor när det gäller pengar och inköp och sådant. En som heter ''Nannas Önskelista'' och en som heter ''Nannas Behöverlista''. Det är typ 8 min långa båda två, men där står inte en enda sak lika dant på dom. Jag ska fakstis köpa lite kollegeblock ( det är viktigt att de är snygga, annars andvänder jag dem inte ) så att jag kan skriva dem. Och sen får jag väll planera lite.. ( Kollegieblocken står INTE på ''Nannas Önskelista'')

*suck*

Stuck in Malmö

Jag fatsnade i malmö idag. För att skånatrafiken SUGER. Jag får lite smådamp på dom, och min bok tog slut också. Dumma.


Dagens

Dagens Outfit och smink

Lite smått suddig xDNu måste jag packa ihop mig snart, jag sticker iväg till skurup snart och vid 4 så blir det en ridtur med Alex  på Puma och jag på Lippan (:

Kram!


Gårdagens shoppings

Knästrumper 79:- för två par
Jag köpte ett par gråa och dessa.
BikBok

Vit skinjacka 49:- Bikbok

Jeansskjorta 49:- Bikbok
Hängselbyxor 400 kr Monkii


Planera?

Det lutar lite åt att mina planer för dagen skitersig...

Det var meningen att jag skulle till blentarp, men killen jag ska träffad är svarar inte på varken sms eller i telefon ( den är avstängd). Så vi får se hur det går idag, annars hittar jag på något annat, och blir det bra väder ikväll så blir det segling (:


Snällare person får man leta efter!

Förra gången jag träffade Cissi så nämnde jag något om min födelsedag och hon hade glömt ge mig present, jag sa ju att det behövde hon inte men idag så hade hon en liten rosa påse med sig. snällare person får man leta efter!

I den lilla rosa påsen fanns detta

Ett ängla spel, fast med rosor, ett ros-spel :D

Ett present kort på en liten varm dricka på ''Barista''. Kan ni gissa vilken jag ska ta?

En parfym som jag älskar! Den luktar godis :D

Och alltihop tillsammans


Jag blev verkligen skitglad. Tack tack och Tack igen till dig Cissi C: <3

Ps. Ni får bilderna på dagens shopping imr istället

Kram och gonatt!


Hängselbyxor

Jag kom ganska nyligen hem från Malmoo stad, där jag INTE skulle shoppa. Men som ni redan vet är jag inte speciellt bra på att låta bli saker. Men ni får se mina kära fynd lite senare idag när jag har fotat och lagt upp bilder!

Men jag kan avslöja att jag har köpt något jag ahr letat efter SJUKT länge. Ett par hängselbyxor :D De är awesome.

Och så träffade jag en tjej idag på tåget, skittrevlig, jag gillar att man kan träffas sådär, helt random (: Cissi som jag träffade idag vi lärde ju käna varandra på tåget från första början. En underbart härlig dag, som avslutas med god middag och en tur på hästryggen.Make Love...

...Not WarOkej jag börjar känna mig lite hippie nu... Men visst är den gullig? :D

Flower power!

Blom bilderna från idag (:


Självporträtt

Har ägnat större delen av dagen till att fota självporträtt, och ni ska såklart få se! (:


PinkBilder

Nej jag har ju JÄTTE brist på bilder nu! Det ser så tomt ut, så här får ni lite
.

Ikväll blir det typ bara tv och popcorn för jag är satan ta mig trött även om jag sov i bilen på vägen hem xD

Imorgon LOVAR jag att jag ska fota lite imorogn (:


Mys

Nu sticker vi snart i väg. Superskoj att sitta i bilen några timmar. Fast nee...

Men men, det är svinkallt ute så jag har på mig värsta vinter kläder. Min lilla my tröja, stumpbyxor, knässtrumpor och halsduk. Snyggt, verkligen :3


Svar

Julia frågar: Den ser inte ut att hålle mer än några månader. Och inte i regn... den ser inte heller bekväm ut och det ser ut som m du håller ihop den. Är den redan sönder?

Nanna svarar: Det var bara en kul grej att testa, jag fick klippa den av mig för den satt så hårt där jag hade knuti den. Och som du ser var den ju knappast figursydd, det är nämligen ganska svårt att sy i tidningar. Jag kommer aldrig att andväda den, jag ville bara prova. Och sen så tänker jag skicka in de till veckorevyn nån gång. Jag kanske får med den, vem vet? (:

Tomarov

Jag vet, jag är bäst på engelska. Men imorgon ska jag nog sno mammas kamera och cyklaa ut och fota en runda, efter vi har kommit hem ifrån börjes. Då blir det nya ridkläder. Mohaha! 8D

Bilden är inte ett dugg redigerad, från hamnen förra tisdagen. Verkligen vackert


Veckoplanering

Söndag: Bio & äta ute

Måndag: Till börjes ( hästaffär far far away )

Tisdag: Segling

Onsdag: Träffa Cissi

Torsdag: Sticka till blentarp och hämta min ring och Segling

Fredag: Inget planerat, tror jag... Jo just det! Det var nån fälttävlan eller nått.. Jag minns inte, men nått va det xD

Jag har världens sämsta minne, så det är mest för min egen skull.


Internetshopping

Jag har verkligen inte gjort mycket idag.

1. Sovmorgon
2. Badat hundar
3. Ridit

Så jag har inte haft så mycket att skriva om, men det har varit ganska skönt att ha en slappa dag för en gång skull.

Men nu ska jag ladda hem lite musik för min telefon är verkligen i behov av lite påfyllning. Vilka är eran favoritmusik? För min del blir det nog lite rock den här gången. Det är mycket lättare att hitta bra rock musik än annan.

Och efter jag har laddat hem musik ska jag kolla runt lite på höst kläderna ( som är ganska fula allihop) men ändå. Det är så tråkigt med allt det här gråa och svarta och militärgröna.


Blubb Blubb


Tidningsklänning

Nej jag kan inte hålla mig. Jag är faktist riktigt nöjd :D

Imorgon

Ska jag visa min kära klänning, som är helt unik och gjord av veckorevyn. Ni kan få ett litet smakprov här :DJag känner mig... Awesome :3

Senaste inköpet

En ny parfym! Från make up store som har väldigt bra smink. Priserna är dock lite för höga för min smak, men den här var faktist VÄLDIGT billig för att vara därifrån.

350 kr för perfym OCH bodylotion Och så luktar den ju urgott också, och den urgoda lukten håller i sig hela dagen.Love love love.


Ideér

Jag har tre saker som jag hemskt gärna skulle vilja göra här på bloggen innan sommarlovet är slut.

1. Göra en guide hur man gör en ''hårrosett''
2. Göra en guide hur man får till ett par rikitgt snygga slitna byxor
3. Sy en klänning av tidningar.

ps. Förlåt för alla gamla bilder, men jag kan inte ladda upp egna på denna datan. MEn en riktig uppdatering kommer ikväll eller eftermiddag.

AWESOME! 8D

Usch och fy.

Nej nu är jag allvarligt sur. Ni kanske undrar varför, och det ska jag fan berätta. Jag är Pisst off på skånatrafiken.

1.För dom suger
2.För dom kastade av Emilia från bussen igår
3. För deras jäkla signalfel hela tiden.

Det kostar en hel förmögenhet att åka med bussarna, och de kommar nästan aldrig i tid, det känns nästan som bortkastade pengar!

Och igår när jag träffade Emilia så kom hon ganska sent eftersom busschaffören inte hade låtit henne betala kontant. men nu kan jag inte klaga mer, jag har en lånad data nu. Men för¨låt för den hemska uppdaten! Förlåt förlåt färlåt!
Smidigt

Jag hoppade på fel buss idag. Jag känner min Awesome.

Nagellack

Dumma DUMMA Nanna

Jag är seriöst dum. Jag kan inte sluta shoppa. Men ni får hjälpa mig att låta bli tills den 20:onde.

Men det var FAKTIST ett kap det jag köpte. Dock ett ganska dyrt kap... Men ändå xD Jag visar er sen, men nu ska ni få tr till ringar från spanien
Okej den sista hade jag sedan innan, men ni kan ju se den ändå :D

Outfit

En ganska vardaglig outfit med axelbandslös tröja och en lila kofta och en svart kjol. Snyggt och enkelt.


Snilleblixt

Va fan ska man ha smyckaskrin till?


RSS 2.0