Mäster kocken

Såklart, jag är ju värsta profset nu asså. Njaa, inte rikigt. Men en bra början har jag i alla fall fått. Det var första dagen på praoen nu och det  var så himla roligt! Jag praoar på en lunch resturang i skurup och har lärt mig VÄLDUGT mycket nya saker idag. Är dock lite trött efter att ha jobbat i inte mindre än 7 timmar varav jag har suttit ner 2 gånger i ca 5 minuter.

 Nej men jag får väl börja med att ursäkta så mycket för uppdateringen som typ... försvann. Men nu är jag här!

Jag har massor att skriva om, men lat som jag är så orkar jag inte, jag tänkte istället visa mina cupcakes som jag lovade för typ åttahundra år sedan. Inom snart så ska jag också visa mina senaste inköp! Jag har köpt massor men nödvändiga och URSNYGGA saker. Bland annat lite jeans, en jacka och lite annat. Men men, jag ska blir liite aktivare, promis promis!
GUD, vad sugen jag blev nu! Jag ska nog pilla ihop några egna snart...

Eye

Asså, jag vet inte vad bladet gör där, men jag gillar mina ögon :3


Dåligt?

Just precis NU mår är jag glad, ledsen, besviken, lättad, arg, lycklig, förbannad och hungrid på samma gång. Snacka om blandade känslor!

Måste bara säga det här. På vägen hem från stationen så såg jag ett rådjur på 3 METER AVSTÅND! Fattar ni hur coolt det är.

En person frågade mig för ett tag sedan om det var inte var jobbigt att bo så långt borta mitt ute i ingenstans. Och visst, det kan vara lite jobbigt att man inte kan sticka ut helt spontant ibland. Men att få uppleva det andra statsmänniskor inte upplever på en hel livtid på väg hem från stationen är bara.. fantastiskt.

Jag njuter till 100% av att bo här, mitt ute i ingenstans. SÅDETSÅ!

Peace and Love.

Behöver

Usch, jag borde bli protad av affärer när jag är pank. Inernet affärer också! Jag borde bli polis fottad. Ni vet en sån där lapp där det står ett nummer och sen tar man en bild i profil och en rakt fram och sen drar man ett stort kryss över det så att jag inte får komma in.

Just nu känner jag starkt behöv av en chai, ett par mysiga varma vinerskor och en blå höstjacka så man slipper frysa! Och nya jeans behöver jag definitivt eftersom jag bara har ett par ( alla andra klippe jag av i sommras till shorts. Smart va?). Jag vet, jag borde få smarthetspris!

Jag längrar tills mitt barnbidrag.

Men vet ni vad jag mer längtar till? :D

Nån gång nu i veckan ( troligen) så kommer det komma ett brev på posten, där det står att jag har ett paket. Så går jag och hämtar det och TADA! Där finns en sån här älskling <3


Jag kommer sitta och glo på den i resten av mitt liv när jag har fått den!

Ps. Detta är alltså min lite försenade födelsedags present

Headache

Fy fan vilken huvudvärk jag har. *Dö*

No projekt

I skolan just nu så har vi sex och samlevnad i No:n. Skitkul verkligen! Eller inte. Lektionerna brukar se ut såhär:

Killarna skriker eller tittar på porr/bilder från könsjukdommar. Tjejerna sitter brevid och skriker ''UUEEE!!'' (inte så kontigt, för de könssjukdomsbildena är SJUKT äkliga). Lärarna står och antingen skriker tyst eller försöker hjälpa de som faktist försöker jobba.

I alla fall så finns det lite extra uppgifter varav en är att göra en reklam för kondomer. Och det är faktist ganske kul för jag har fått en jättebra idé. Jag ska släpa ut min tjuriga lillebror till lite överallt och fotografera honom när har står och skriker för att han vill ha en leksak i en affär, eller när han vill ha oboy och inte får det, eller kanske när han jagar granntjejerna med kvast, sen tänker jag sätta ihop alla de bilderna till ett collage och skriva under till ''Andvänd Komdom''.

Smart va? :D


Cupcake
¨


De gröna kommer  imr (:  


KRAM!

Today

Idag har jag bara varit hemma och latat mig, men jag har varit  ganska duktig tycker jag. Jag har rensat ogräs och bakat jättefina cupcakes som ni ska få se sen ^^

Och så har jag skaffat ett ett superfint bränmärke på handen eftersom jag är så smart att jag sticker in handen i ugnen för att känna på muffinsarna och nuddar själva ''kanten'' på plåten xD

Ikväll blir det nätshopping och cupcakes. Ni ska få se vad jag hittar och en liten åsikt om höst modet hade jag tänkt. Kram kram ^^


GE MIG!


Nöff nöff

Nu ska jag betätta om det som hände igår. Usch, jag har aldrig varit med om något så läskigt!

Jag var ute och red i skogen själv på min ( okej, det är familjens men det är mest jag som rider henne) lite småhispiga häst Lippan.Vi red ute i en väldigt smal och slirkig stig och det var hur mysigt som helst. Helt plötsigt hör jag något braka lite längre fram i skogen, men jag tänkte ju bara att det var nått litet sött rådjur eller något. Lippan blev destu spändare. Så hörde jag det braka igen men nu var det ju verkligen ordetligt, det hördes som att ett träd hade trillat eller något liknande. Så jag stannade för att höra efter, då hör jag ett ''Nöff nöff'' ( men mer.. grisaktigt). Då började jag bli på rikigt rädd och lippan var ju så spänd att sadeljorden var på väg att spricka.

Gissa vad som händer sedan? Jo, jag ser 3 små prickar komma ut på stigen lite längre fram. Eftersom jag är småt trögtänkt och var i väldig chock reagerade jag inte direkt. Men efter några sekunder så bara min hjärna '' ALLLAARM!!!!  SOS SOS SOS!!!! VILDSVIN!!!

Det blev väldig upptempo trav på vägen hem och Lippan var typ.. Dyngsur av svett när vi kom hem. Det var nog bland det läskigaste jag har varit med om i hela mitt liv xDKram :3

Hmpf

Mår inte sådär jätte bra idag. Så ingen bloggning för min del tyvärr.

har en sak att berätta när jag är lite gladare

Bloggdesign

Hej alla läsare (:
Jag vet att många av er som läser har blogg, och jag känner mig vääldigt snäll idag så vill ni så är det bara att lägga en komentar så kan vi mejla lite om vad ni vill ha för design och hur den ska se ut. Jag gör alltihopa helt gratis såklart!

Ps. Vad tycker ni om den nya designen jag har? (:

Planer för Idag

08:15 Skola
15:00 (typ) Iväg till malmö
15:40 Träffa Emmelie i Malmö
17:30 Yoga (om jag hinner)

Visst är det coolt? :D Tänkte jobba bort det där lilla som sitter kvar på magen, och plus det tänkte jag sluta med godis och sånt skit. Choklad och Chai blir det istället :3

RSS 2.0