Karriär utan talang

Det är som om när man ska göra en eld, vad krävs? Jo, bränsle, värme och syre (visst är det så? xD). Om man ska göra karriär inom till exempel sång så krävs det talang, pengar (oftast) och folk som tycker om vad man gör. Men det finns undantag (till skillnad från elden).
Jag har kommit fram till att det finns en del artister som har gjort karriär inom musiken som faktist inte har haft någon talang alls, och nu syftar jag på sångrösten.
Till exempel Thomas Dileva. Jag har ingenting imot honom, han är underbar i sitt hippie hår och långklänningar och flummiga förklaringar om barn från rymden och kärlek, men han kan inte sjunga. Det kan man faktist inte förneka, men trots det har han gjort karriär och sålt tusentals skivor och alla vet vem denna man är.
Ett annat exempel är Magnus Uggla som också har sålt enormt många skivor. Han har verkligen ingen sångröst men har tagit sig till toppen ändå på grund av hans rebelliska texter och hans personlighet.
Usch vad jag beundrar dessa män och kvinnor som inte kan sjunga med skiter i det och gör det ändå, för de lyckas ju på något vis ändå (de tjänar i alla fall pengar).
Carolina auf Ugglas och Per Gessle ligger också i ''vi kan inte sjunga men har byggt upp en karriär på det i alla fall'' högen. Om ni vill veta.
HAPPYFACE :D

Småfolket

Har ändrat header, vad tycker ni? (:


RSS 2.0